Maganalys

För varje magproblem finns det en lösning

Gaser, uppsvälldhet och ont i magen. Känner du igen dig? Var fjärde vuxen har problem med matsmältningen, så du är inte ensam. Om du vet vad som brukar orsaka problemen, är hjälpen nära. Och även om du inte är helt säker på orsakerna till dina magbesvär, är chansen stor att vi kan hjälpa dig att hitta rätt sätt att lösa problemen. När får du problem? Blir du gasig eller svullen när du äter vissa sorters mat? Kan du se ett mönster? Gör gärna en lista över de gånger din mage krånglar. Så småningom kan du se mönstret, och då finns det lösningar!

Vad är enzymer?

Enzymer! En självklar och helt naturlig del av ditt liv. Många känner av när de har ätit något som magen reagerar på. Det bubblar, det blir gasigt – eller gör ont. Det är i regel ofarligt, men förstör din dag. Lösningen stavas enzymer, som är helt naturliga och redan förekommer i människokroppen. Det enda du gör är att ge magen den där lilla extra dosen som gör att matsmältningen fungerar som den ska. Hitta din kombination av enzymer för en bättre magkänsla!

Tommy Nilsson

Enzymprodukter har flera produkter för oss med känslig mage och jag rekommenderar verkligen Nogasin GO för att slippa ballongmage.

Tommy Nilsson

Köp på ditt apotek

Åk till toppen