Gasbesvär

Brukar du bli gasig i magen? En stor del av befolkningen lider regelbundet av olika magbesvär. Även om du äter hälsosamt och mångsidigt, kan magen bli orolig. Men visste du att det finns en enkel lösning?

Inte farligt, men obehagligt

Gasbesvär är inte farliga men kan kännas obehagliga och jobbiga. Ingen vill råka släppa ut gas ofrivilligt, eftersom det helt enkelt är pinsamt. Som tur är går detta att förebygga, och det gör du med våra naturliga enzymprodukter.

Enzymer hjälper snabbt

Våra enzymer är effektiva och lättanvända tabletter som du använder i samband med att du ska äta. Du köper dem på apotek och får då enzympreparat som innehåller naturliga enzymer som hjälper magen att smälta maten.

Även den som äter hälsosamt kan drabbas av gasproblem. Nogasin GO hjälper!
Även den som äter hälsosamt kan drabbas av gasproblem. Nogasin GO hjälper!

Varför får jag gaser i magen?

En gasig mage kan bero på olika saker. Från svårsmälta kolhydrater i maten vi äter till något så enkelt som att vi sväljer luft när vi till exempel tuggar tuggummi. Om du är osäker på vilken sorts mat din mage reagerar på, kan du börja med att göra en lista. Notera vad du har ätit och hur magen känns efteråt. Ganska snart har du koll på vilken mat som gör magen orolig och gasig. Då kan du också hitta rätt enzymer att komplettera med, så att din mage får den hjälp och lindring den behöver.

Naturliga enzymer

Våra enzymprodukter innehåller naturliga enzymer, som redan finns i våra kroppar. När du tillsätter extra enzymer, lindras dina gasbesvär. Uppsvälldhet och gasbildning beror oftast på att din mage har för lite av de enzymer som behövs för att smälta maten. Våra enzymprodukter hjälper till med att spjälka mat som magen själv inte klarar av.

Du är gasig i magen.

Du känner dig uppblåst i magen.

Du har ont i magen och får magknip.

Enzymer hjälper mot uppblåst mage

Det känns aldrig bekvämt med en uppblåst mage. Det känns som att det bubblar och bullrar där inne. När vi drabbas av gasbesvär i magen kan vi uppleva en smärta, som är så intensiv att det känns som att något är allvarligt fel. Våra enzymprodukter verkar redan innan några symtom har uppkommit. Därför ska du ta tabletterna i samband med att du äter. Då slipper du oroa dig för både obekväma och smärtsamma situationer.

Hur får jag hjälp?

Gasbesvär kan ha flera olika orsaker. Våra enzymprodukter är receptfria och framtagna för att lösa problemen oavsett vilka orsakerna är. Vi tror att någon av produkterna nedan kan hjälpa dig!

Nogasin GO

Uppsvälld och gasig? Med Nogasin GO kan du slippa problemen. Ta en tablett, så kan du unna dig allt det goda.

Läs mer

Multienzym GO

Tyngre måltider kan vara besvärliga för magen att hantera. Med Multienzym GO kan du slippa problemen.

Läs mer

Gluten GO

Om din mage är känslig för gluten, kan du slippa problem och jobbiga symptom med hjälp av Gluten GO.

Läs mer
Åk till toppen