Gluten GO

Avnjut spannmål utan magknip

Gluten är ett samlingsnamn för de proteiner som finns i vete, råg och korn. Det finns inte i havre, men havre kan vara förorenad med glutenhaltiga spannmål, och därför äter många av de som undviker gluten endast så kallad ren havre. Glutenproteiner innehåller stora mängder av aminosyran prolin och är därför svårsmält i vår matsmältningskanal. Det samma gäller för kaseinproteinet i mjölk. Enzymer kan hjälpa till att spjälka dessa svårsmälta proteiner.

Gluten GO innehåller tre olika enzymer som effektivt spjälkar gluten. De bryter också ner kaseinet i mjölken. Två av enzymerna klyver proteinet mitt itu och ett klyver dess ändar. På så sätt bryts gluten ner effektivt.

Gluten GO är ett effektivt preparat som innehåller matsmältningsenzymer och ska tas tillsammans med glutenhaltiga spannmål. Produkten lämpar sig speciellt för glutenkänsliga, men passar inte för celiakiker och ersätter inte en glutenfri kost vid celiaki.

Gluten GO

ÄndamålGluten GO innehåller tre enzymer som effektivt spjälkar gluten i spannmål. De bryter också ner kaseinet i mjölken. Produkten lämpar sig speciellt för glutenkänsliga, men passar inte för celiakiker och ersätter inte en glutenfri kost vid celiaki.
SammansättningKapsel som ska sväljas
Användning1 kapsel tas med vätska före måltid, vid behov kan dosen ökas till 2 kapslar per måltid. Kan tas dagligen, även under lång tid.
Förpackningsstorlekar25 tabletter i behändig fickförpackning
FörvaringFörvaras i rumstemperatur väl tillsluten, utom räckhåll för barn. Håller i 2 år.