Glutenkänslighet

Reagerar din mage när du äter gluten? Glutenkänslighet är vanligt, och många får magbesvär av spannmål. Glutenkänslighet, som på senare tid har uppmärksammats som ett besvärligt tillstånd. Den goda nyheten är att det finns enkel och smidig hjälp. Gluten GO, som finns på apotek, innehåller tre olika enzymer som effektivt spjälkar gluten. De bryter också ner kaseinet i mjölken. Två av enzymerna klyver proteinet mitt itu och ett klyver dess ändar. På så sätt bryts gluten ner effektivt.

Vad är glutenkänslighet?

Glutenkänsliga personer lider av tarmbesvär, men hjälpen finns nära till hands. Gluten GO är en liten kapsel som är lätt att svälja och som säljs i en behändig fickförpackning. Gluten GO är framtagen speciellt för glutenkänsliga och kan användas både tillfälligt och kontinuerligt. Du tar kapseln när du ska äta.

Vad är gluten?

Gluten är ett samlingsnamn för de proteiner som finns i vete, råg och korn. Det finns inte i havre, men havre kan ändå vara förorenad med glutenhaltiga spannmål. Därför äter många av de som undviker gluten endast så kallad ren havre. Glutenproteiner innehåller stora mängder av aminosyran prolin och är därför svårsmält i vår matsmältningskanal. Det samma gäller för kaseinproteinet i mjölk. Enzymer kan hjälpa till att spjälka dessa svårsmälta proteiner.

Gluten GO hjälper magen att spjälka gluten. Effekten kommer direkt!
Gluten GO hjälper magen att spjälka gluten. Effekten kommer direkt!

Reaktioner på gluten

Många får magbesvär av mat som innehåller gluten. Orsaken kan vara celiaki, glutenkänslighet eller spannmålsallergi. Celiaki är en autoimmun sjukdom som inte kan behandlas på något annat sätt än genom en glutenfri diet. Även den som lider av spannmålsallergi ska undvika spannmål som utlöser symtom. Glutenkänslighet har på senare tid uppmärksammats som ett besvärligt tillstånd. Glutenkänsliga personer lider av tarmbesvär som dock inte beror på celiaki eller allergi.

Varför hjälper Gluten GO?

Gluten GO innehåller tre olika enzymer som effektivt spjälkar gluten. De bryter också ner kaseinet i mjölken. Två av enzymerna klyver proteinet mitt itu och ett klyver dess ändar. På så sätt bryts gluten ner effektivt.

Du är gasig i magen.

Din mage känns uppsvälld.

Du upplever magsmärtor efter att du ätit glutenrik kost.

Hur använder jag Gluten GO?

Gluten GO är ett snabbverkande, effektivt preparat som innehåller matsmältningsenzymer. Du tar Gluten GO tillsammans med glutenhaltig mat, huvudsakligen baserad på spannmål. Gluten GO lämpar sig speciellt för den som är känslig mot gluten.

  • Gluten GO hjälper direkt!
  • Smidig förpackning, enkel att ta med.
  • Gluten GO verkar innan du får problem.
  • Liten kapsel som är lätt att svälja.
  • Naturliga enzymer som förenklar matsmältningen.
  • Gluten GO finns på ditt apotek!

Hur får jag hjälp?

Gluten GO hjälper mot glutenkänslighet. Ta en tablett i samband med att du ska äta. Läs gärna mer om Gluten GO här nedan!

Gluten GO

Om din mage är känslig för gluten, kan du slippa problem och jobbiga symptom med hjälp av Gluten GO.

Läs mer
Åk till toppen