Matsmältningsbesvär

Brukar du ha problem med matsmältningen? Det kan vara ärftligt, men det kan också bero på någon form av rubbning i matsmältningssystemet. Även stress kan försämra matsmältningen. Vanliga symtom är en känsla av att maten inte smälter i magen, uppsvälld mage, gaser och ont i magen. Som tur är finns det hjälp!

Matsmältningsbesvär

Det finns olika orsaker till att vi har problem med matsmältning. Oavsett själva orsaken kan enzymer hjälpa din mage att hantera problemen. Det är inte kul att känna sig svullen och illamående i samband med måltider. Med rätt enzymer slipper du oroa dig.

Enzymer för en GO magkänsla!

Våra naturliga enzymprodukter är lätta att ta med och lätta att svälja. Du hittar våra GO-produkter på apotek i behändiga fickförpackningar. Tabletterna är framtagna speciellt för personer med nedsatt matsmältning eller har problem med matsmältningen. Du tar tabletterna i samband med att du ska äta. Du kan använda dem både tillfälligt och kontinuerligt – effekten kommer alltid direkt.

De naturliga enzymerna i Multienzym GO ger magen effektiv hjälp att spjälka maten.
De naturliga enzymerna i Multienzym GO ger magen effektiv hjälp att spjälka maten.

Hur går matsmältning till?

Bukspottkörteln är ett av de organ som tillverkar mest enzymer vid matspjälkning. Här frisläpps stora mängder av lipas (som bryter ner fett), amylas (som bryter ner kolhydrater) och proteas (som bryter ner proteiner) när maten passerar från magen till tunntarmen. Allt detta bidrar till matsmältningen. När något inte fungerar som det ska, kan det ge upphov till besvär som illamående, halsbränna, uppsvälldhet och i värsta fall kräkningar. Men det finns hjälp, och den stavas enzymer!

Ta enzymer så ofta du vill!

Du kan använda våra enzymprodukter både tillfälligt och kontinuerligt. Du hittar dem på ditt apotek.

Du har ont eller en brännande känsla i mitten av magens översta del.

Din mage känns uppsvälld.

Du upplever en tidig mättnadskänsla.

Hur får jag hjälp?

Matsmältningsproblem kan ha flera olika orsaker. Våra enzymprodukter är receptfria och framtagna för att lösa problemen oavsett vilka orsakerna är. Vi tror att någon av produkterna nedan kan hjälpa dig!

Nogasin GO

Uppsvälld och gasig? Med Nogasin GO kan du slippa problemen. Ta en tablett, så kan du unna dig allt det goda.

Läs mer

Multienzym GO

Tyngre måltider kan vara besvärliga för magen att hantera. Med Multienzym GO kan du slippa problemen.

Läs mer
Åk till toppen