Svullen mage

Brukar du få svullen mage? Du är inte ensam. En stor andel vuxna lider regelbundet av olika magbesvär. Orsakerna kan vara många, och det behöver inte handla om att du skulle ha dåliga matvanor. Även den som äter hälsosamt och varierat kan ha orolig mage.

Naturliga enzymer

Våra enzymprodukter är framtagna just för denna typ av problem. Eftersom orsakerna kan variera, har vi flera olika enzymer som hjälper din mage. Det handlar om naturliga enzymer, som redan finns i kroppen. Vissa av oss behöver helt enkelt ett extra tillskott för att uppnå rätt balans.

Våra receptfria GO-produkter hjälper magen att spjälka maten. Effekt direkt!
Våra receptfria GO-produkter hjälper magen att spjälka maten. Effekt direkt!

Uppsvälld mage

Det är aldrig skönt med en uppsvälld mage, särskilt när gaserna vill ut. Det både bubblar och bullrar där inne. När vi drabbas av gasbesvär i magen kan vi uppleva smärta – ibland så intensiv att det känns som att något är allvarligt fel.

Hjälper mot svullen mage

Våra GO-produkter är smidiga och effektiva enzympreparat som du kan använda i samband med att du äter. Du hittar dem på ditt apotek.

Din mage känns uppsvälld.

Din mage är bullrig och låter.

Du har ont i magen och får magknip

Ett problem - flera orsaker

Gaser i magen ha olika orsaker. Från kolhydrater i maten vi äter till något så enkelt som att vi sväljer luft när vi till exempel tuggar tuggummi.

Därför fungerar enzymer

Enzymer spjälkar mat som inte brutits ner i matsmältningskanalen. Genom att spjälka upp långa kedjor minskar gasbildningen – och därmed gasbesvären. Det är därför enzymer fungerar!

Hur får jag hjälp?

Svullen mage kan ha flera olika orsaker. Våra enzymprodukter är receptfria och framtagna för att lösa problemen oavsett vilka orsakerna är. Vi tror att någon av produkterna nedan kan hjälpa dig!

Nogasin GO

Uppsvälld och gasig? Med Nogasin GO kan du slippa problemen. Ta en tablett, så kan du unna dig allt det goda.

Läs mer

Lactrase GO

Laktosintolerans är inte farligt – men besvärligt och obehagligt! Med Lactrase GO kan du slippa problemen.

Läs mer

Gluten GO

Om din mage är känslig för gluten, kan du slippa problem och jobbiga symptom med hjälp av Gluten GO.

Läs mer
Åk till toppen