Användningsområden

Lev gott med Enzymprodukter

Problem med magen är otroligt vanligt bland svenskar. Enligt undersökningen Magrapporten 2019 lider 44 % av svenskarna av magproblem och matsmältningsproblem. Många vet inte varifrån problemen kommer, men ofta är det matsmältningsenzymer med i bilden. Långvariga matsmältningsbesvär ska alltid undersökas av läkare. Vare sig det är är kosten, utebliven träning, dålig sömn eller stress som påverkar din matsmältning kan Enzymprodukter vara en hjälp i vardagen.

Magproblem kan vara så pass jobbiga att din vardag påverkas. Du kanske tvingas avstå från jobb, skola och andra sociala sammanhang. Problemen som uppstår är oftast ofarliga, men samtidigt är det onödigt att gå omkring och ha ont. Enzymer som tas i samband med måltid som ett kosttillskott kan förbättra din matsmältning, vilket förebygger de vanligaste problemen. Magproblem kan självklart bero på olika saker, men Enzymprodukter täcker in flera av de vanligaste områdena.

Nogasin GO hjälper dig som har problem med gasig mage. Lactrase är för dig som har laktosintolerans. Gluten GO finns för dig som är känslig mot gluten. Multienzym GO har en mångsidig verkan och är fullpackad med matsmältningsenzymer. Du kan läsa mer om deras olika användningsområden nedan. Produkterna kan utan problem användas under lång tid.

Alla våra Enzymprodukter kommer i en behändig ask som är lätt att ta med sig. Vare sig du är hemma eller på semester, på kontoret eller på middag kan du ha dina enzymer med dig och låta dem göra jobbet där du behöver dem som allra mest.

Finns på apotek. ›